FM 106.2

Info koment Stacione raport

FM 106.2 është i lartë Bollywood dhe të lartë 40, pop radio stacion muzikor. Radioja është transmetuar nga Pakistani dhe në muzikë Pakistan Bollywood është kaq shumë popullor për arsye FM 106.2 shumicën e kohës luan muzikë popullore pakistaneze për dëgjuesit e tyre non ndaluar. Popular këngët nga këngëtarë pakistanezë dhe muzikantë gjithashtu mund të gjenden këtu.
FM 106.2 Adresa zyrtare e internetit është www.1062.fm

Vend: Pakistan

Zhanret: /

loading...

Pakistan Radio Stations

Popular Stations