top logo

FM 101 është një stacion tregtar FM Radio pronësi të Radio Pakistan. Kjo është transmetuar nga Karaçi, Hyderabad Lahore, Islamabad dhe pothuajse 10 më e madhe citon e Pakistanit. Kjo radio ka filluar nën titullin e FM 101 ekskluzivisht për argëtim. FM 101 është shumë i shqetësuar për dëgjuesit e saj, dëgjuesit të japin reagimet e tyre dhe të ketë ndërveprim të cilën DJ e FM 101 kanali nëpërmjet shërbimit SMS, e-mail dhe letra. Transmetimi i FM 101 është gjithashtu në dispozicion në web. FM 101 Adresa zyrtare e internetit është www1.radio.gov.pk/fm

FM 101
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Pakistan : FM 101 ]