top logo
Më dëgjuarit, popullor, zbavitëse dhe të fuqishme 24 kanal radio jetojnë orë. FM 100 ka marrë dëgjuesit e saj në tre qytetet metro Lahore, Karaçi dhe Islamabad nga stuhia. FM 100 transmetimit filloi më 23, Mars 1995 duke qenë cannel FM parë në Pakistan.
FM 100 Pakistan adresa website zyrtar është www.fm100pakistan.com
FM 100  Pakistan
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Pakistan : FM 100 Pakistan ]