top logo

FM 100 Islamabad është një transmetimi hit radio stacion nga Islamabad, Pakistan. Ky stacion radio është duke luajtur muzikë Bollywood dhe muzikë Adult Bashkëkohor 24 orë live online. Ai është që veprojnë në gjuhën urdu.
Faqja zyrtare e FM 100 Islamabad Radio është www.fm100pakistan.com

FM 100 Islamabad
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Pakistan : FM 100 Islamabad ]