Bolo Jawan

Info koment Stacione raport

Ndërsa zgjedhjen këngë zgjedh Bolo Jawan dhe vendin e tyre në një mënyrë të tillë në mënyrë që melodia dhe ritmi në mes të këngëve të mbetet e paprekur dhe kjo është e domosdoshme për një ambient të këndshëm dhe të vazhdueshme muzikore që përfundimisht do të çojë dëgjuesit gjithnjë e më shumë drejt Bolo Jawan përditshme.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/bolo-jawan

Vend: Pakistan

Zhanret: /

loading...

Pakistan Radio Stations

Popular Stations