top logo

AIM fm is one of the leading International radio stations from Pakistan. Ajo sjell një erë e ajrit të freskët në valët e zërit, duke u siguruar që ky medium i fuqishëm arrin të gjithë që dëgjuesit që vdes muzikë këmbë përgjimin, deri në datën lajme, angazhimin diskutimet dhe tregon emocionuese për çështje të ndryshme.
Aim Fm official website address is www.aimfm.com

Qëllimi Fm
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Pakistan : Qëllimi Fm ]