top logo
Aaj FM është një muzikë popullor radio stacion transmetimi nga Abbottabad, Pakistan. Aaj Fm ofron gjerësi më të madhe dhe thellësinë e me cilësi të lartë streaming muzikë, diskutim, dhe jetojnë argëtuese 24 orë të gjata. Ajo gjithashtu airs lloje të ndryshme të programeve për dëgjuesit. Aaj FM ofron chat dhoma jetojnë, Video, lojërat, TV jetojnë, Lajm modës, etj për dëgjuesit.
Aaj FM adresa faqen zyrtare është www.aajfm.com
Aaj FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Pakistan : Aaj FM ]