top logo

English Radio FM broadcasts a diverse range of locally and nationally produced programs, të dy muzikë dhe fjala e folur, në hi-fi stereo. English Radio FM broadcasters believe in providing real music variety, kështu që dëgjuesit mund të gëzojnë një katalog të gjerë të pista njohur dhe të panjohur, nga vendi në Dance, Hip-Hop për Klasike, Jazz të Alternativës, Rock për Folk, Blues ndaj etnike, dhe shumë më tepër.

English Radio FM website address is part.gov.om

English Radio FM
Please click on to play Button and wait for 10-20 seconds…

Na dërgoni problemi juaj


[ Oman : English Radio FM ]

 

Popular Oman Radio:

Oman FM

Oman FM