top logo
From news to entertainment related programs Al Wisal is the kind of online radio that covers all those possible genres of programs that might make their desired listeners interested in their daily schedule of radio programs. They Broadcast 24 hours various kind of Arabic online news, informational programs, muzikë, Arabisht Këngë, Arabisht Nasheed. etj. Ajo gjithashtu transmeton recitime të Kur'anit të Shenjtë dhe programe të tjera ekskluzive.
Al Wisal adresa zyrtare radio internetit wisal.fm
Al Wisal
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Oman : Al Wisal ]

 

Popular Oman Radio:

Oman FM

Oman FM