top logo

HamarRadioen is the local radio for the entire Hamar region. You hear us on FM 101.4, FM 107.4 dhe FM 107.6. Veç kësaj, we send via the Internet and DAB Digital Radio.

HamarRadioen website address is www.hamarradioen.no

HamarRadioen
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Norway : HamarRadioen ]