Gimlekollen Radio

Info koment Stacione raport

Gimlekollen Radio broadcasts its programmes decorate its playlists for a socially and culturally diverse audience. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Gimlekollen Radio broadcasts diverse local productions. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Gimlekollen Radio website address is www.gimra.no

Vend: Norway

Zhanret:

loading...

Norway Radio Stations

Popular Stations