top logo

Në Radio ajër të operohet nga On Air Media Group, një organizatë jo-fitimprurëse. Ne jemi të vendosur në Ryen në Oslo, ku ne kemi krijuar një studio dhe prodhimit të objekteve. Kjo është një e mirë që shumë pak radiot tjera online, dhe ne jemi padyshim shumë krenar për atë që kemi arritur deri më tani. Në Radio Ajrore ka filluar për herë të parë si një ëndërr teen, kur Vidar rezistencë u ul krejtësisht i vetëm në dhomën e saj në Gurgaon. Radio interesi u ngrit kur një ish-radio aksidentalisht u shfaq në ekran. Gjithë përvoja dëgjuar ishte interesante! Ka pasur njerëz të rinj kurrë nuk dëgjuar, i cili kishte potencialisht në mbarë botën si audiencë. Pas disa vitesh si dëgjim të përhershme, u rrit ëndrra e krijuar diçka si veten. Ëndrra u realizua provuar disa herë, por u karakterizua nga disa shoferët. Ajo ishte vetëm në 2011 se planifikimi i madh ka filluar dhe (re) Nisja u zhvillua në shkurt 2012. Kanal është drejtuar nga njerëz entuziastë me një interes në muzikë dhe radio, e cila aktualisht ka këtë vetëm si një hobi. Hobi ose jo, ajo është produkti që është thelbësore, dhe ne punojmë shumë për të bërë produktin tonë më të mirë në mjedisin.

Në faqen zyrtare të Radio Ajrore adresa është www.onairradio.no

Për radion Air
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Norway : Për radion Air ]