Planet 101 FM është një stacion radio private e cila është në pronësi dhe operohet nga TAF dhe Associates, Ltd. e cila ishte përfshirë në Nigeri më 8 dhjetor, 1995. Ata ishin dhënë një licencë zyrtare për të transmetuar radio private në 2010. Planet 101 FM është udhëhequr nga një ekip të fortë të menaxhimit dhe punëtorëve të ditur me përvojë në fusha të ndryshme të radio transmetimit, mediat argëtuese etj.
Planet 101 FM adresa website zyrtar është www.planet101fm.ng

Planet 101 FM
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Nigeria : Planet 101 FM ]