emër Radio 105.9

Info koment Stacione raport

Nëse ju jeni një lloj i dëgjuesit të cilët nuk duan të merrni mbërthyer me një radio të vetme se sa gjë është gati të ndryshojë. Sepse, ju keni tuned vetëm në Noun Radio 105.9 dhe kjo është radio që do të angazhohen me programet e tyre aq thellë që ju vetë do të akorduar në këtë radio përsëri dhe përsëri.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/nounfm

FaceBook: NOUNFM

Cicëroj: @NOUNFM

Instagram: nounfm1059

Gjuhe: English

Vend: Nigeria

Zhanret:

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations