Naijalitz

Info koment Stacione raport

A nuk e pëlqen për të kaluar kohë me një radio, sepse ajo është qarkullojnë njëjtat përmbajtjen një pas një sesa vetëm një mendje për Naijalitz dhe ju do të jetë i kënaqur se si e mirë përpjekjet e tyre është në preseting programe të mira dhe përmbajtjen për dëgjuesit e tyre që janë freskuese, këndshëm dhe më e rëndësishmja nuk riciklimit përmbajtjen njëjta.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.naijalitz.com

Email: mbam.s.chigozie@gmail.com

FaceBook: Naijalitz

Cicëroj: naijalitz

Instagram: naijalitz

Numri i kontaktit: +234 810 366 0044

Vend: Nigeria

Zhanret: /

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations