Lagelu FM 96.3

Info koment Stacione raport

The First Indigenous Private Radio Station në qytetin e Ibadan, Oyo State. Vetëm pak shqetësimet e tjera radio për radio vizionin e tyre kryesore si Lagelu FM 96.3 Si ky është një stacion radio shumë popullor tematike radio ka vizionin e vet dhe stilin.
Lagelu FM 96.3 Adresa zyrtare e internetit është www.lagelufm.com

Vend: Nigeria

Zhanret:

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations