Mbreti FM Nigeria

Info koment Stacione raport

Vizioni fillestar i Mbretit FM Nigerisë ishte për të bërë një radio që do të ju lutemi dëgjues me muzikë, por me kalimin e kohës dhe si radio ka ndërtuar një lidhje të madhe me lsiteners e tyre në të gjithë botën që tani ofron një stil shumë të primit të prezantimit dhe të përzgjedhjes e muzikës rreth orën.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/king-fm

Vend: Nigeria

Zhanret:

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations