njohuri 104FM

Info koment Stacione raport

Nëse ju nuk bëni si disa sende Borng një radio shpesh paraqet një pas një se Kennis 104FM mund të jetë përmbajtje të reja të bazuara në radio ju mund të jetë në kërkim për. Kennis 104FM do t'ju argëtojnë në një mënyrë shumë të këndshëm dhe të angazhohen. Ju do të gjeni veten të merrni tërhequr nga niveli i madh i angazhimit të radios.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/kennis-104fm

Vend: Nigeria

Zhanret: /

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations