Kapital FM 92.9

Info koment Stacione raport

Alway bringing something engaging Kapital FM 92.9 do të dallojnë ato me lloje të tilla e programeve dhe programeve iniciativë. In order to attract listeners a radio needs to offer their listeners the kinds of programs they likes to enjoy and Kapital FM 92.9 në këtë drejtim ata e mban të lidhur me dëgjuesit e tyre.
Kapital FM 92.9 Adresa zyrtare e internetit është ww2.radionigeria.gov.ng

Vend: Nigeria

Zhanret: /

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations