JCC 360 FM

Info koment Stacione raport

Në vend të zhurma e radios me ngarkesa të programeve JCC 360 FM vë theksin e tyre për të sjellë më të mirë të programeve më të mira në një të afërmi disa bnumbers. Por, JCC 360 FM përpiqet të mirën e tyre për të sjellë cilësinë e programeve në një nivel tjetër. Dëgjuesit dhe preferencat e tyre luan një rol jetik në këtë drejtim.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/jcc360-fm

FaceBook: JCCollege360

Cicëroj: @ jccollege360

Gjuhe: Hausa English

Vend: Nigeria

Zhanret:

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations