tradicionale Radio

Info koment Stacione raport

Ibile Radio është në internet stacioni i stilit të lartë african komunitetit radio, Më e mirë për komunitetin brenda dhe jashtë vendit. Drejtuar nga njerëz të vërtetë, jo të krijuara nga kompjuterët Ibile Radio kupton çështjet dhe temat e interesave dhe ilustron programet e tyre në përputhje me rrethanat.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.ibileradio.com

E-Mail: ibileradio07uk@gmail.com

Facebook: iyabadan1

Cicëroj: @ ibileradio7

Gjuhe: English

Vend: Nigeria

Zhanret:

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations