IBC Orient FM 94.4

Info koment Stacione raport

Regarding the programs of IBC Orient FM 94.4 ata janë të rregulluar në një mënyrë të tillë në mënyrë që çdo dëgjuesit e këtij radio dashur merr llojet e programeve që preferon prej tyre. This makes IBC Orient FM 94.4 një radio shumë i angazhuar wth programet e saj në bazë të dëgjuesit e tyre shije, reagime dhe preferencat e tyre të vlefshme.
IBC Orient FM 94.4 Adresa zyrtare e internetit është ibc.ng/oreintfm

Vend: Nigeria

Zhanret:

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations