GidiRadio

Info koment Stacione raport

GidiRadio ofron komunitetin dëgjuesit të cilët janë tifozë të këtij radio me llojet e programeve ku muzika dhe gjëra të tjera bashkon në një mënyrë shumë professinal dhe zbavitëse. Ndryshme DJ e radios janë të njohur për punën e tyre në muzikë dhe më shumë gjëra të tilla si këto.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/gidiradio

Gjuhe: English

Vend: Nigeria

Zhanret:

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations