Fresh FM Ibadan

Info koment Stacione raport

Fresh FM Ibadan stacioni është një vend që të jetë me përvojë për një të sigurt për të shijuar llojet më të mira të lirimit para të gjitha tabelë të re dhe të tanishme të lartë godet këngë nga zhanret e ndryshme të saj në shënjestër të muzikës të gjithë jo ndaluar ditën e gjatë. Muzikë Alternative, shkëmb të butë, Shkolla e vjetër, RnB, më të mirë të reggae etj mund të jenë të gëzuar në Fresh FM Ibadan.
Fresh FM Ibadan adresa faqen zyrtare është www.fresh1059fm.com

Vend: Nigeria

Zhanret: / / /

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations