Fresh FM Ekiti

Info koment Stacione raport

Ndërsa zgjedhjen këngë zgjedh Fresh FM Ekiti dhe vendin e tyre në një mënyrë të tillë në mënyrë që melodia dhe ritmi në mes të këngëve të mbetet e paprekur dhe kjo është e domosdoshme për një ambient të këndshëm dhe të vazhdueshme muzikore që përfundimisht do të çojë dëgjuesit gjithnjë e më shumë drejt Fresh FM Ekiti përditshme.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/fresh-fm-ekiti

Vend: Nigeria

Zhanret: /

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations