Frankco

Info koment Stacione raport

Duke mbuluar një lloje të ndryshme të godet Frankco është gati për t'u angazhuar ju me këtë stacion emocionuese dhe të angazhohen në radio që është në dispozicion për të gëzuar për të gjithë rreth botës dhe për më tepër radio është gjithashtu në linjë 24/7. Kështu, në qoftë se ju pëlqen Frankco goditi butonin luajnë dhe të gëzojnë muzikë e zgjedhjes suaj me radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/frankco

Vend: Nigeria

Zhanret:

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations