Fortee FM

Info koment Stacione raport

Ju mund të bëni dëshirën tuaj në lidhje me këngën ju preferoni për të dëgjuar në Fortee FM dhe në të njëjtën kohë ju mund të siguruar një gjë pa marrë parasysh se çfarë bën wit zgjedhjes së tyre këngën ju nuk do të merrni dissapointed. Radio do t'ju kullosin me zgjedhjen e tyre të pista grwat për programet e tyre ditën e gjatë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/fortee

Gjuhe: English

Vend: Nigeria

Zhanret: /

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations