Fortecontech Radio

Info koment Stacione raport

Ndonjëherë kur një radio fosuses në një lloje PERTICULAR të programeve të radios ai bëhet pak boaring për dëgjuesit e tyre për shkak të mungesës së variacionit dhe duke e kuptuar këtë radio Fortecontech. filluan udhëtimin e tyre si një radio në internet për të kënaqur dëgjuesit e tyre gjatë tërë ditës me lloje të ndryshme të programeve të radios.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/fortecontech

Gjuhe: English

Vend: Nigeria

Zhanret:

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations