Faaji 106.5 FM

Info koment Stacione raport

Jetë radion që do të fliste me dëgjuesit e tyre si masterclass një për praninë e tyre absolut në dëgjuesit e tyre mendjen dhe zemrën me prezantimin dhe programet. Programs of Faaji 106.5 FM are often considered by analyzing the preferences and emotions of their listeners regarding the music.

Faaji 106.5 FM adresa website zyrtar është www.naijaoxygen.com/faaji-fm

Vend: Nigeria

Zhanret:

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations