Empire Radio 104.5FM

Info koment Stacione raport
Empire Radio 104.5FM is an urban radio station which focuses on contents geared towards youth development. radio Perandoria filloi të transmetimit të plotë 3 korrik, 2018 që ka drejtuar disa muaj të transmetimit të testit me një zonë të gjerë të mbulimit. Perandoria Radio Vizioni Të jetë një botë stacion klasë transmetimit. Perandoria Radio Misioni Për të siguruar një burim i besuar dhe të domosdoshëm të informatave, muzikë, dhe argëtuese duke forcuar jetën qytetare dhe kulturore të komuniteteve të cilëve u shërbejmë.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.empirefm.ng

E-Mail: feedback@empirefm.ng

Facebook: empireradio1045

Cicëroj: @ empireradio1045

Instagram: empireradio1045

Gjuhe: English

Numri i kontaktit: +234 802 299 1045

Adresë: 1, Arowolo Ifejola Rruga, Oshokoti Layout.

Vend: Nigeria

Zhanret:

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations