Dukia Radio

Info koment Stacione raport

Dukia radio is a family, purpose and leadership radio station geared at empowering every listener with the knowledge to give life full expression. Jo çdo lloj gjurmët e muzikës janë të dashur nga dëgjuesit në drejtim të muzikës disa janë të dashur nga dëgjuesit dhe disa nuk janë edhe aq shumë. This is also the reason for Dukia Radio to chose only that music which is liked by their listeners and is trending at the moment. Kështu, Dukia Radio cares about your musical choice.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.dukiaradio.com.ng

E-Mail: dukiaradio@gmail.com

Gjuhe: English

Vend: Nigeria

Zhanret:

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations