CompleteFM

Info koment Stacione raport

Nga mëngjesi deri natën vonë CompleteFM është gjallë non stop këndshëm dëgjuesit e tyre me muzikë të lartë vallëzuese dhe pasion muzikore. Dëgjuesit fillon ditën e tyre me CompleteFM dhe programet e saj të njohura dhe të freskëta në mëngjes që i bën ata të inkurajoj për të ardhshëm e ditës. Complete është një stacion radio shumë të këndshëm.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/complete-fm

Gjuhe: English

Vend: Nigeria

Zhanret: /

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations