BgmRadio

Info koment Stacione raport

Jo vetëm një e mirë ekip transmetimi, por edhe BgmRadio ka marrë teknologjinë moderne për të mbështetur atë me ekipin. Kombinimi i ekip të mirë të transmetimit që e njeh dhe ka kuptim të mirë me dëgjuesit e tyre së bashku me teknologji të lartë të transmetimit klasë bën BgmRadio një radio në internet tërësisht të kënaqshme.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/bgmradio

Vend: Nigeria

Zhanret:

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations