Amana Radio

Info koment Stacione raport

Çdo gjë që është e muzikore dhe në lidhje me temën e radios janë paraqitur nga Amana Radio ky radio është shtëpi për të gjitha hitet më të mëdha klasike nga stil të ndryshme të ndryshme dhe zhanrin e muzikës të asaj kohe. Amana Radio tërheq mijëra e dëgjuesve çdo ditë në drejtim të stacionit të tyre radio.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/amana-radio

Gjuhe: English

Vend: Nigeria

Zhanret: /

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations