Adaba 88.9 FM

Info koment Stacione raport

Adaba 88.9 FM transmeton programet e saj dekoroj playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese programeve, Adaba 88.9 FM transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe programet informative të bazuara përmban të tilla si çështjet aktuale, i kuzhinës, kulturor, argëtuese dhe sportive fusha.

Adaba 88.9 FM adresa e internetit është adaba889.fm

Vend: Nigeria

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations