up Radio

Info koment Stacione raport

Diçka e re dhe diçka të angazhohen Abiye Radio dëshiron për të bërë dallimin e tyre me lloje të tilla e programeve dhe programeve iniciativë. Në mënyrë për të tërhequr dëgjuesit një radio ka nevojë për të ofruar dëgjuesit e tyre llojet e programeve që pëlqen të gëzojnë dhe Abiye Radio në këtë drejtim ata e mban të lidhur me dëgjuesit e tyre.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.zeno.fm/abiyeradio

Gjuhe: English

Vend: Nigeria

Zhanret:

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations