234Hitz-Music Jungle FM

Info koment Stacione raport

Ndonjëherë kur një radio fosuses në një lloje PERTICULAR të programeve radiofonike ajo bëhet pak boaring për dëgjuesit e tyre për shkak të mungesës së variacionit dhe duke e kuptuar këtë 234Hitz-Muzikë Jungle FM ka filluar udhëtimin e tyre si një radio në internet për të kënaqur dëgjuesit e tyre gjatë gjithë ditës me të ndryshme llojet e programeve të radios.

Detajet e kontaktit-

Faqja e internetit: www.234hitz.com.ng

Email: submit@234hitz.com.ng

FaceBook: 234diskutim

Cicëroj: @ 234hitz

Instagram: 234diskutim

Gjuhe: English

Numri i kontaktit: +234 907 755 0056

Vend: Nigeria

Zhanret: /

loading...

Nigeria Radio Stations

Popular Stations