Zakon 107.7 FM

Info koment Stacione raport

Grooving Jazz jep tifozët e muzikës xhaz shijen fundit e kënaqësi të pastër të shëndoshë prekur zemrës dhe Groove 107.7 FM nga dita e parë e transmetimit është paraqitur dëgjuesit e tyre shumë më të mirë të dorës lloj zgjedhur jazz dhe muzikë grooving bazuar në jazz zhanret muzikore që nga dita e parë e transmetimit.
Zakon 107.7 FM adresa website zyrtar është www.grooveradio.blogspot.com

Vend: New Zealand

Zhanret:

loading...

New Zealand Radio Stations

Popular Stations