top logo

Pa pagesë FM është nga njerëzit për njerëzit. Pa pagesë FM 89 kampion një platformë për përfshirje të drejtpërdrejtë në media
Pa pagesë FM 89 lavdërimi cilësitë e ndryshme nga prerazi përqafuar dhe prova standardet e nenit 36[c] i Aktit të Transmetimeve cila shpreh se stacionet qasja do…

“të garantojë që një hapësirë ​​e tregon është i arritshëm për të akomoduar diversione të zonjat, të rinjtë, fëmijët, personat me paaftësinë dhe minoriteteve në grup, duke përfshirë edhe pakicat etnike”

Pa pagesë FM 89 Adresa zyrtare e internetit është www.freefm.org.nz

Pa pagesë FM 89
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ New Zealand : Pa pagesë FM 89 ]