top logo
Blur FM Zelanda e Re është ndodh e Zelandës së Re. Radio ka ndryshuar kohët e fundit pajisjet e saj të transmetimit dhe Radio portal në mënyrë për të mbajtur deri me radiot moderne online atje dhe për të siguruar dëgjuesit e tyre me një radio dhe një portal që do të jenë të dashur nga ana e tyre. Blur FM Zelanda e Re gjithmonë përpiqet të sjellë diçka dëgjuesit e tyre mund të doni.
Blur FM Zelanda e Re adresa faqen zyrtare është www.blurfm.co.nz
Blur FM Zelanda e Re
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ New Zealand : Blur FM Zelanda e Re ]