top logo
10 Chilli luan të gjitha muzikë të nxehtë e sotme një pas një të vazhdueshme për të kthyer prapa pa vënë asnjë shpallje bezdisshëm në rrugën e programeve të mëdha. 10 Chilli është i njohur për programet e shqetësimit radio të lirë dhe të ndaluar muzikën jo të gjithë që shton për të krijuar një radio e cila është aq e bukur sa programet e tyre të nxehta janë.
Për më shumë informacion mbi 10 Chilli www.radionomy.com
10 Chilli
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ New Zealand : 10 Chilli ]