top logo
Tirolia Express është një popullor kanal radio hit bazuar në Holandë. Tirolia Express luan lloje të ndryshme të zhanreve të muzikës si Oldies dhe shumë të vetëdijshëm për dëgjuesit kërkesës dhe zgjedhje. Getting audiance reagime të mira ky kanal radio është duke u zhvilluar vazhdimisht playlists. Ky stacion radio përdor gjuhën amtare zyrtarisht. Tirolia Express është gjithashtu vepron programe të ndryshme informative që përfshin pjesëmarrjen e dëgjuesit.
Tirolia Express adresa faqen zyrtare është www.tirolia-express.nl
Tirolia Express
speakermuzikëspeaker
Ju lutemi të prisni për 10-20 sekonda Radio është loading ...

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Tirolia Express ]