Radio Qyteti Zoetermeer

Info koment Stacione raport

Stadsradio Zoetermeer është një holandez komerciale lajmeve mesme bazuar, argëtim, muzikë dhe informacione radio stacioni i pasur i cili është në shënjestër të një audiencë të informuar në mes 15 në 25 grupmoshë dhe në përgjithësi ata shumë që janë të rinj nga zemra. Stadsradio Zoetermeer është një kohë e plotë e lajmeve argëtuese transmetimit stacion, lajm i ditës, trafik, sportive dhe informacione motit.
Stadsradio Zoetermeer adresa faqen zyrtare është www.stadsradiozoetermeer.nl

Vend: Netherlands

Zhanret: / /

loading...

Netherlands Radio Stations

Popular Stations