top logo

Zoti është i lavdëruar dhe sentimentale holandez është e mbuluar mirë. Në mëngjes herët dhe në mbrëmje vonë, disa organizata kishtare minutazh, pasdite është e rezervuar për Dutch.

SALTO Mokum Radio adresa e internetit zyrtare është www.salto.nl

SALTO Mokum Radio
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : SALTO Mokum Radio ]