top logo
RTV Utrecht përfaqëson kulturën pasuruar e Gjermanisë në një mënyrë zbavitëse. RTV Utrecht është drejtuar vullnetar, jo për radio stacion fitimprurëse e angazhuar për të mbajtur të informuar mbi çështjet lokale dhe globale e komunitetit, paraqitur muzikë dhe informacion jo në dispozicion në media të tjera në këtë fushë, dhe në krijimin dhe mbajtjen e një frymë pozitive në komunitet.
RTV Utrecht adresa faqen zyrtare është www.rtvutrecht.nl
RTV Utrecht
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : RTV Utrecht ]