RTV Assen

Info koment Stacione raport

Transmetuesi lokal RTV Assen për qytetin e Assen dhe është pjesë e sistemit të transmetimit publik. Detyra është gjithashtu lajme dhe informacione synon Asen dhe zonën përreth.
RTV Assen marrin në eter në 107.8 MHz dhe 105.5 MHz, kabllor Ziggo. Për të dëgjuar sinjalin e radios është gjithashtu në Ziggo kanalet televizive 7 (analog) dhe 41 (dixhital).

RTV Assen adresa faqen zyrtare është www.rtvassen.com

Vend: Netherlands

Zhanret: / /

loading...

Netherlands Radio Stations

Popular Stations