Rockorsou Fm

Info Comment Report

Rockorsou Fm takes the approach to deliver some of the beautiful Rock, Hip Hop and world music to their listeners. Ata gjithmonë i bën zgjedhjet e tyre të këngëve ndryshim në mënyrë që programet e tyre janë gjithmonë freskuese. Rockorsou Fm has got its own broadcasting studio and portal, e cila është e mbushur me të gjitha informatat dhe çështje të tjera të lidhura me radio.
Rockorsou Fm official website address is www.88rockorsou.fm

Vend: Netherlands

Zhanret: /

Popular Stations