top logo
Radio Hoyer transmeton ajo e programeve dhe menaxhon playlists saj për një audiencë të ndryshme sociale dhe kulturore. Përveç transmetimit të një shumëllojshmëri të informacionit dhe argëtuese planet, Radio Hoyer transmeton prodhime të ndryshme lokale. Prodhimet e tyre dhe detajet e programeve bazë përmban për shembull çështjet aktuale, i kuzhinës, social, argëtuese dhe sportive fusha. Ata mund të punojnë si një lidhje në mes të dëgjuesve dhe muzikë të re.
Radio Hoyer adresa faqen zyrtare është www.radiohoyer.com
Radio Hoyer
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Radio Hoyer ]