top logo

Radio Gasterlan është radio që tregon rrugën dhe përcakton bar të lartë si një radio në internet që prodhon disa nga programet më të mira radio në bazë të muzikës dhe kulturës lokale. Radio Gasterlan ka qenë i njohur si një nga radio stacioni më i shquar për 24 orë programmings e cila merret me programet që janë Loccal bazuara dhe ka një pasion të transmetimit të saj.
Radio Gasterlan adresa faqen zyrtare është www.radiogasterlan.nl

Radio Gasterlan
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Radio Gasterlan ]