top logo
Radio 538 broadcasts both Hilversum, Netherland and international music that varies too from genre to genre. Although their main genre of choice is Pop and Rock but they dont have any problem playing songs from genres like hop, hitet. Radio 538 Vizioni kryesor është që të luajë atë që dëgjuesit e tyre do të dëgjojnë ose në qoftë se duke thënë se mënyra të tjera atë që dëgjuesit e tyre do të donte për të dëgjuar. As Hilversum, Netherland has its own beautiful tradition of music and culture Radio 538 shumicën e kohës përpiqet për të luajtur këngë dhe të koordinojë programet thats të gonna të përfaqësojnë traditën e vet të muzikës dhe kulturës. Radio 538 Adresa zyrtare web është www.538.nl
Radio 538
speakermuzikëspeaker
Please wait 20 seconds Or Click on to Play.…

Na dërgoni problemi juaj


[ Netherlands : Radio 538 ]